تحصیل در اسپانیا

نظرسنجی

از شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه [url=https://koohenoor.org/تحصیل-در-اسپانیا/]تحصیل در اسپانیا[/url] داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما جهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای سفارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به سفارت ارائه داد.
دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از ۳۰ درصد تخفیف درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود ۶۰ تا ۱۰۰ یورو باید پرداخت کنند.
تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیاتحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود ۴ سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند ۱۰ ساعت در هفته را کار کنند و مبلغی حدود ۸۰ تا ۱۰۰ یورو به ازای هر هفته حقوق دریافت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس اسپانیا
مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا ۲سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس ۶٫۵ را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریافت نمایند. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس میتوانند ۲۰ ساعت در هفته را کار کنند و حقوقی حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ یورو به ازای هر هفته دریافت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند.
تحصیل در مقطع دکترا یا PHD اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا
تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا ۵ سال به طول می انجامد که ۲ سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و ۳ سال آن جهت تکمیل پایان نامه و دفاع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا استفاده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل:
• داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس ۶٫۵
• مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر
• داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و…
• جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا

0
آژانس های مسافرتی jeyran1397 4 ماه 0 پاسخ ها 89 دیده شده 0

ارسال یک پاسخ