شرایط دریافت ویزای ایران

سوال

ویزای ایران

انواع ویزای ایران

سامانه روادید الکترونیکی ایران قادر به ارائه انواع روادیدهای تعریف شده توسط دولت جمهوری اسلامی می باشد. حال آنکه به دلیل برخی ملاحظات و روابط سیاسی ارائه برخی از انواع روادید برای شهروندان برخی از کشورها صرفا از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران بصورت حضوری امکان پذیر خواهد بود. ویزای های ایران در دسته های توریستی، تجاری، پزشکی، فامیلی، زیارتی صادر میگردد.

ویزای ایران

شایستگی دریافت ویزای ایران

با توجه به مناسبات سیاسی، امکان ارائه برخی از روادیدهای جمهوری اسلامی ایران برای شهروندان برخی از کشورها امکان پذیر نمی باشد. شهروندان این کشورها می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایند.

انقضای گذرنامه

برای ثبت درخواست همه انواع روادید ها در سامانه روادید الکترونیکی، داشتن گذرنامه ی معتبر که حداقل شش ماه از تاریخ انقضای آن باقی مانده باشد الزامی است. بدیهی است سامانه از ثبت درخواست روادید با گذرنامه های در حال انقضای کمتر از شش ماه جلوگیری بعمل می آورد.

مدت اعتبار ویزای ایران

هنگام صدور روادید جمهوری اسلامی ایران، اطلاعات مربوط به بازه زمانی اعتبار روادید درج می گردد. بدیهی است عدم مسافرت به ایران در طول این مدت به منزله باطل شدن روادید صادر شده خواهد بود و درخواست کننده نیاز به ثبت درخواست مجدد روادید خواهد داشت.

کشورهای معاف از ویزای ایران

با توجه به قوانین بین المللی و توافقات بینابین، امکان ورود به کشور ایران برای تبعه برخی از کشورها بدون دریافت روادید از طریق روالهای مرسوم فراهم گردیده است. این افراد می توانند در مبادی ورودی با توجه به قوانین و شرایط تعیین شده مجوزهای لازم برای ورود را کسب نمایند.
اتباع کشورهای آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، لبنان، گرجستان، ارمنستان، ونزوئلا، مصر و مالزی شامل قوانین لغو روادید مطرح شده خواهند بود.

ویزای ایران

قوانین حاکم بر مدت زمان اعتبار ویزای ایران :

داشتن ۳ ویزای یک ماه ایران برای دریافت ویزای ۳ ماهه
داشتن ۲ ویزای ۳ ماهه برای دریافت ویزای ۶ ماه
داشتن ۲ ویزای ۶ ماهه ایران برای دریافت ویزای یکساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای چند بار ورود یا همان ویزای مولتی ایران :

  • اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
  • تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای ۶ ماه)
  • کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
  • تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
  • لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ایران :

  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده یا میزبان
  • مشخصات شخص دعوت کننده یا میزبان
  • آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل
  • اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان
  • شماره ملی شخص دعوت کننده یا میزبان
  • آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده یا میهمان

ویزای ایران

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایران :

  • نام شرکت دعوت کننده
  • شماره ثبت شرکت دعوت کننده
  • اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان
  • موضوع دعوتنامه
  • اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده
  • آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده
  • آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده یا میهمان
  • آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل
  • اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده
  • اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده
0
آژانس های مسافرتی safaryar 11 ماه 0 پاسخ ها 125 دیده شده 0

درباره safaryar

ارسال یک پاسخ